Dibrexaremos los obxetivos en 4 bloques en función del grau de importancia que-yos doy, partiendo de los más importantes y baxando en nivel de importancia:
BLOQUE 1: Oxetivos de calter prioritariu (irrenunciables salvo fuerzia de causa mayor):
1.- Finalizar una carrera de montaña de entre 25 y 35 km : Preferentemente Alto Sil
2.- Correr una media maratón: Completar corriendo los 21.097 metros (y non caleyar-correr-caleyar comu actualmente), previsiblemente Media Maratón del Dulce en Benavides d'Orbigu.
3.- Percorrer un mínimu de 150 kilómetros en carreres de/por montaña.
4.- Percorrer 300 kilometros en competición: Sumando carreres de montaña, cross y carretera.
5.- Completar la I Copa Popular de Cross Diputación de LLión: Finalizar 3 de les 4 carreres programaes.
BLOQUE 2: Oxetivos de calter non prioritariu (Si non s'algaman esti añu nun pasa un res)
6.- Sumar un mínimu de 10.000 metros en desnivel acumulao: Entre desnivel positivu y negativu.
7.- Completar la II Copa Popular de carreres populares Diputación de LLión: Les condiciones p'algamalo entá tan pendientes d'espublizar.
8.- Meyorar la marca en al menos el 80% de les carreres a disputar respeutu al tiempu obtenido en la mesma competición l'añu 2011.
9.- Baxar de 40 minutos n'una prueba de 10.000 metros: correr per baxu de 4:00 por Km.
10.- TOP 100 San Silvestre d'Avilés 2012.
BLOQUE 3: Oxetivos pendiente d'algamar nel periodu 2012-2015
11.- Completar una carrera de montaña de entre 35 y 50 km: Montes Aquilianos (prueba curtia)
12.- Completar una carrera de montaña de entre 50 y 75 km: Tilenus (prueba curtia) o Montes Aquilianos (prueba llarga)
13.- Correr una maratón: Completar corriendo los 42.092 metros (añu 2014 o 2015)
14.- Baxar de 1hora y 30 minutos en media maratón
15.- Disputar la Behovía- San Sebastian
BLOQUE 4: Oxetivos pendientes d'algamar nel periodu 2012-2017
16.- Completar una carrera de montaña de 100 km: Preferiblemente la Tilenus Extreme
17.- Completar la Travesera integral de Picos.
18.- TOP 50 San Silvestre d'Avilés
No hay comentarios:
Publicar un comentario